Lost Saga – Character List 6

Woah, we are already into the 6th list for Lost Saga characters! While the release schedule for these few months has been kind of erratic, the development studio is still able to churn out new heroes on a regular basis. Enjoy and stay tuned for more heroes!

 

Help me click on the ad above 1 time a day if you like this list!
 

Lost Saga character list 7 is here!

188 COMMENTS

  1. Yeah !…. Witch & Lucifer is My Mine

    Dark will be suspicios and important

    The wings like Dark Angelic Wing 0.o

    I Wonder that come to my Country… Hurry & Break them

      • Necromancer and Chaos Refud is same to

        Darkness .. Manipulation

        But I don’t care about that
        cuase Lucifer are …… XD

        Hey .. Devil Ranger too

  2. tau ga all rank nya apa ?
    BG loh hihih udah ada dua tuh hero ber level BG

    ini hero adalah tutpan kesalahan korea yang membuat gatotkaca dan hazama sebab ke 2 hero itu tidak bisa dikalah kan dan akhirnya Lusifer yang bisa mengalah kannya

    Menunggu Lusifer ke indonesia

    • Woi, this is getting retarded.
      Pertama, MANA ADA hero buat TUTUP KESALAHAN KOREA buat HAZAMA AMA GATOT KACA.
      HEROES ITU DI TES SBELUM DI BIKIN PUBLIC.
      Kedua, What kind of nonsense is this. Either you are retarded, or just plain STUPID.
      Gatot kaca ama Hazama bisa dikalahin. Emang mereka nyawa g kuras. Use your brain before talking any sense.

      • Luminator is true

        True story .

        Gatot Kaca adalah kesalahan dari Korea?? WHAT’S UP MAAAN

        Gatot Kaca di dedikasikan buat para player Indonesian sebagai ucapan terimakasih pihak Gemscool

        So?

        Loe Mikir Pake Ape??!!

        Use your brain before talking that !

        jadi elo itu cuman ” SOK TAU ” (Otonasi)

    • Emang Gat0t Kaca Sama Hazama Ksalahan Korea Y ..?
      HahHaha Sok Tau Tuh
      KLS Gk Merasa Bersalah Koq Udah Update Gatot
      Player Indo Ajjh Yg Slalu Melebih-LebihKan
      Use your brain before talking that !
      # Lagian Mnurut gue Lucifer Gk Bakalan Di Update Di Indo
      Karna Sifat hero nya Yg Kya Hazama

    • your answer is illogical
      If Lucifer can beat gatotkaca, then what kind hero can defeat Lucifer?

      In other way: menutup kesalahan lama dengan membuat kesalahan baru.

  3. aww lucifer !

    kok makin lama LS makin jelas unsur occultismenya yaa ?

    biarin dah, skill palanya mantab sekali. kalau gw pakain pakai gatoot gimana tuh ?

    that’s hero is really cool ! but my gatoot is more better !

  4. Oh good, there goes my worries that we might actually have a comment section not spammed to oblivion by indonesia-speak.

    • Bahkan GMnya juga gak respect ama Gatot Kaca ,, buktinya Gatot tidak diperbolehkan di turnament , dan tidak di jual di toko,,,
      LS Indo , what happen with u

      • GMnya tuh bukan g respect, tapi respect org yg bakal maen. Think about it, kalo dipikir pikir, GMnya tuh lbih pinter.
        Kalo gatot kaca dibolehin, nanti yg maen tuh pada saling bocah. Mana bisa ada turnamen. Bukannya g respect, tapi playernya tuh yg bocah bocah. No, it is better to say that they all are spoiled brats.

  5. ์ด ์˜์›… ์”จ๋ฐ”์•„์•„์•„์•„์•„์•„์•Œ์ด๋‹ค!!!
    ๋“œ๋ž์šฉ์ด์•ผ!!!
    ๋“œ๋ž์บ์•ผ
    ์”จ๋ฐœ ์”จ๋ฐœ!!!!!

    • G ada yg peduli. komentar lu cuma buktiin kalo lu ndiri maho ama g bisa maen LS tanpa duit.
      Kalo g mau maen LS g usah. LS g perlu bocah bocah maen
      LS cuma perlu player yg jaga kelakuan.

  6. coba gini deh,,,yg D di tahan tu coba jngan di hapus aja,jdi kan hero gatot gk bisa terbang”an lgi,so gk ada lgi yg maen kaya bocah”an….

    it’s My think…..

  7. no bacod please, you’re all indon stupid. know ur place. this is a international site, so please use international language. no doubt about what other nation gamers thinking about you all indon player… (stupid player.)

    • Really, you are really stupid. Don’t you learn English, MR.Indonesian? Yeah, this is International site, but you just used anIndonesian language. So FO and don’t be a sissy.
      You say indonesian players are stupid, so does that make you a rich genius indonesian?

      • that’s right, i really feel the same way. indonesians are moron and pathetic. i feel like sh*t to live in here

  8. you all is stupid gamers……….please respect~!!!!!!!
    but, why the new hero is satanic, why not rare hero “angel” or something like that!!!!!

    • We already have angel wings, halos, and an entire set of priest legendary gears. We need a little more satanism to balance things out.

      • Hmmmm.. Don’t you know that Lost Saga’s heroes are based on legends and folklores? Don’t ask for things that are crazy. The developers are the ones who will make it.
        There are still many things anyways. Don’t ask for the impossible

  9. kontol siapa ini koq brantakan pejunya juga ga ada yang bersihin liat tuu memek jadi marah gara-gara kontol

  10. when rachel alucard will come in LOst saga indonesia i very hope not be longer i like rachel alucard exotic and unique hero, hey all think again of our comment please……!!!!! because GM already tried to fix lost saga Indonesia’s However, hackers still are, and the cheater still interfere in the ladder, why can?

    • We don’t have alucard in NALS either, but I don’t really care. I’m still waiting on Chaos Refud! They need to finish adding the characters from the third list before finishing the fourth list…

  11. Dalam bahasa Latin, kata “Lucifer” yang berarti “Pembawa Cahaya” (dari lux, lucis, “cahaya”, dan “ferre”, “membawa”)adalah sebuah nama untuk “Bintang Fajar” (planet Venus ketika muncul pada dini hari). Lucifer menurut kisah-kisah dulunya adalah malaikat, namun akhirnya diturunkan ke bumi karena menentang Tuhan, yang ketika itu mulai menciptakan Adam
    atau klick nih http://www.infogue.web.id/2012/08/bentuk-iblis-yang-mewakili-7-dosa.html

  12. BTW, emang hero apa sih yg butuh pangkat BG sebelum ada Lucifer?. Walaupun ni hero ada di ILS, kayanya bocah ya bocah, pasti tetep banyak komentarnya dibanding maennya…

  13. Ih serem. Gm kok jadi ada begituan. Lucifer itu lambang zionis. Gm. Jgn munculin hero yg berhubungan dengan illuminati ato semacamnya dong. Please. Emang sih lucifer serangannya mantep

  14. ah palingan tuh hero gak bakalan ada

  15. Sorry Guys
    1.Menurut Gw Hero ini Ga Akan Ada Jikalau ada akan Memakan waktu yg lama, ( GemsCool baru aja keluarin Hero Baru )
    2. Lucifer ini adalah Symbol Satanisme , Walau di Game ttp aja yg berhubungan Zionis itu TIDAK BOLEH
    3. Terahir , Manusia di ciptakan Ga pernah bersyukur atas apa yg telah allah berikan , sama halnya LS indo
    Kalian seharusnya bangga kita punya 1 game internasional,
    walau saya aku ada banyak kekurangan , tatapi kekurangan itu lah yg akan kalian tunjukan dengan menggunakan skill bermain kalian ๐Ÿ™‚

  16. is hero 82 is cool lebih hebat dari ragna i love you KUSANAGIKYO kalo di website ini jangan pake bahasa indonesia plis udah di caci maki pun ga tw malu you are stupid player fuck you!!!

  17. ์—…๋ฐ์ดํŠธ ์˜์›… ์ „ ์šฐ ์น˜ํ•˜์‹œ๊ธฐ ๋ฐ”๋ž๋‹ˆ๋‹ค

    Or Please Update Hero Jeon Woo Chi

  18. GM ์—…๋ฐ์ดํŠธ ์˜์›… ๊ณ ์ŠคํŠธ ๋ผ์ด๋”ํ•˜์‹œ๊ธฐ ๋ฐ”๋ž๋‹ˆ๋‹ค

    Or Please Update Hero Ghost Rider

  19. i Soory for indonesian People who just talking like a Shit in thin Site, but u know, I hate that Country, thats why i become Indonesian Traitor(well its Because im from indonesia) and for Indonesian gamers, JUST DIE!

  20. Kk” yang nyuruh pake bahasa indo itu emgny ga bangga ama bahasany sendirai tah? Cba di pikir lagi deh org luar itu malah care dan pengen blajar bahasa kita.. Kita sendiri masa malu sama bahasa kita.. Jgn gitu dong kk.. Sekarang gini aja klo kk pengen pake bahasa inggris, ga papa.. tapi jangan ngomen ama org yg pake bahsa sendiri dong.. This is human right! ga boleh diganggu.. Mohon komen saya di pertimbangkan.. trims.

    • this is official website for THE WHOLE WORLD not just about your country, even why you include your pride here?. you indonesian make this pointless,…..

  21. Menurutku Lebih enak Hong Gil Dong ,,
    meskipun aku belum coba lucifer

    Hong Gil Dong heronya enak bisa keluarin Clown Serbaguna

  22. kalo gapercaya main aja ls korea (Luminator) lo so tau banget banyak yang komplean tentang hero gatotkaca sama hazama makannya di buat lusifer

    dasar satan

    • Yang Komplain Gatot Kaca itu Orang indo sendiri… lu juga g usah jadi proklamator.. Hero dari legenda wayang negara sendiri kaga lu banggain malah di buat kaya komlpain segala

      Kalo g suka GAK USAH MAIN LS !

      We’ are Indonesian true player love Gatotkaca ..
      Kalo G suka berarti bukan orang indo… sudah banyak kemajuan teknologi sampai sampai hilang deh budaya kita.. itu cma gara2 org macam lo !! SADAR LAH LO ITU APAAN??

      Udh di kemajuan teknologi seperti ini.. syukur syukur keluar budaya Indo msuk ke era kemajuan teknologi.. coba, lu pasti aj mlz dengerin musik keroncong atau campur sari. kaya gitu mah w mlz ada org di negara gw yg kelakuannya kaya elo yaitu SEESSSSAAATTT!!

    • So, you don’t want to realize the fact that Luminator is true? Are you so smart that you can actually read korean developers’ minds? Let me tell you one thing. Don’t be stupid. Be Smart and use your brain.
      What Luminator said was AND is true. You and some other people’s attitude is starting to make me mad. Are you DENYING THE FACT that YOU PEOPLE ARE ALWAYS LIKE THIS??????
      WHO are YOU to judge why they make something? AND DO YOU EVEN KNOW WHY IT IS CREATED?
      Be smart, ok. Don’t let your own stupidity lead your demise.

  23. woi ini bukan page indonesia lo goblok kalo bicara kea gt ini page internasional jadi pake bahasa inggris donk goblok

  24. There is many stupid person here you can’t blame LS GM , indonesian player is stupid , they just exaggerate Gatotkaca, Hazama, and Lucifer hero, because of this condition , i am more love playing international server game

    NB: ane orang indo/ I am indonesian

  25. im very sorry for indonesian idiot comment here althought they are just a Kid :3

    @real indonesian people bukanya ga menghormatin gan tapi jadi malu sendiri kalo bocah bocah indo comment di sini pake bahasa kita ini kan website internasional bkn milik indo yang ada kesanya malah orang indo tuh idiot semua kagak ada yg bisa pake inggris tuh di atas banyak yang ngomon “english please ” ga ada yang nanggepin hadeuuuh

  26. gak seru kalau hazama gaada ..azzz kalopun kayak gatot pasti juga lebih jag hazama, gatot masih bisa di buat keok kok tergantung maeennya kayak gmana …

  27. hey ya’ll stupid ya know
    ya’ll indonesian but speak english like you know the languange
    all people in this site is english wanna be
    STUPID PEOPLE!!
    you didnt respect your own country so get the F*CK out of it

  28. here there is no prohibition to speak Indonesian
    disini tidak ada larangan berbicara bahasa indonesia

    should not talk fuck
    tak boleh ngomong bersetubuh (ngentot)

  29. Terima kasih atas tanggapan kk’ semua di atas. Saya memang setuju atas tanggapan kk” semua di atas. Memang agak malu-maluin sih, Di website seperti ini malah banyak dari komentar-komentar di atas yang ngawur-ngawur dan tidak jelas inti komennya (Asal Komen). Dan celakanya memakai bahasa indonesia. Saya memang risih sekali atas komen-komen tidak jelas di atas. Namun demikian ada baiknya bila saat kita mengingatkan saudara kita di atas menggunakan bahasa yang halus. Terlepas dari menggunakan bahasa inggris ataupun bahasa indonesia. Yang jelas kita tidak boleh spamming dan berkata kasar. Sekali lagi terima kasih atas komentar kk” di atas.

  30. Well, bravo for The Dev. You know coz there’s only 8 range mercs. so far! Well, lookin forward for more range mercs. Oh! Also i really like the robe! That’s robe, isn’t it?

    • Is there anyone who preventing you to use Indonesian? No, right? Please don’t get it wrong. I only SUGGEST you to use English. i’m not forcing you to use anything. Just relax and enjoy this site without spamming.

  31. Sorry For the Indonesian people who speak childish,they were a spammer.

    bagi orang indonesia tolong jangan spam disini,ngomong gak guna,malu sama negara lain,kalau masih ngebantah berarti kalian bocah,paling tidak gunakan bahasa inggris,jangan pake bahasa bocah

  32. English please cok!
    udah tau website internasional

    GO GO GO
    nice hero Lucifer

    when the Kirito hero’s come
    i will buy it permanent
    ๐Ÿ˜€

  33. eehhhhh Knpa? Muaythai Belom keluar ya Di Indo Hmmmmmm…,,,,,,,, Kagak Seru Niii ….. Hazama Tuh cacad aMa Lucifer lawan ada capoeira yang gak bermasalah cacad cacad cacad cacad cacad cacad

  34. For All Indonesian People …. Please Speak English , Because This Is Not Indonesian Site , But INTERNASIONAL SITE , So All People All Over The World Can See It ! So Please Stop You’re Spam

      • Also it’s cost more than money from the SAO group for a single license of Kirito (Kirigaya Kazuto’s Nickname). But since IO intertaiment can bought credits from famous company such as SNK or Arc Softworks, maybe it will be happened shortly. Just wait, since IO and Kreon still developing Rare heroes to make a balance between Normal and Premium characters.
        Well, to told it, i’m also want some heroes i requested. Maybe Cloud Strife from the FFVII or Aigis from Persona 3! I think they’re quite cool if Kreon put them to LS as Premium characters.

  35. ๋กœ์ŠคํŠธ์‚ฌ๊ฐ€๋ผ๋Š” ๊ฒŒ์ž„์ด ๋ญ”์ง€๋Š” ๋ชจ๋ฅด๊ฒ ๋Š”๋ฐ, ์ฝ”๋ฉ˜ํŠธ ๋ณด๋‹ˆ๊นŒ ์ธ๋„๋„ค์ด์‚ฌ์—์„  ์ธ๊ธฐ๊ฐ€ ๋งŽ๋‚˜๋ณด๋„ค,… ใ…‡_ใ…‡;;

    • woi ini web bebas enak aja bilang gitu aku juga bisa english cma kan ini bebas kalo memang benci sma bahasa sendiri jadi warga negara lain sana ( tapi memang indo itu banyak koruptor)

      aku cma mau blang sma kamu bodoh ngga sekolah ya ?

  36. You guys shouldn’t insult people and call them stupid because they use their native langauge. This site isn’t just for English speaking people you realize? I find it extemely rude that you guys have this atitude of “We’re all that! Speak our language or get the fuck out!”

    You’re not all that and you should be more accepting of other cultures and other languages. This coming from an Englsh speaking person. Thanks and peace.

  37. Farwell, LOST SAGA INDONESIA relesased “GATOT KACA”

    but is that true that gatot kaca is “”premium hero”” ?

    WARNING to ALL PLAYER:
    “GM international ” please take care about LOST SAGA INDONESIA
    here is the thread that i have read…..

    GATOT kaca “PREMIUM” ?
    http://www.gemscool.com/news/news_view.php?seq=5595
    Gatot kaca >>PREMIUM<<logo on LSI
    http://www.gemscool.com/news/news_view.php?seq=5601

    one more ….
    please GM international take care of Lost Saga Indonesia

    May this thread have answer….

  38. Our nation Indonesia apologize for our ignorance, our country has a lot of activity on the Internet, our country is the most young of gamers and a lot of talk about it on internet forums including Lost Saga, we are too familiar with our national language while communicating. We think, because of the many Indonesian people who commented here so we responded with our language. Moreover, many children who do not know anything about the international language (BOCAH) So this is just a miscommunication, we apologize for the inconvenient. I hope you can understand if there were speaking Indonesian language because they could not speak English. TY for the admin for allowing my comment

  39. GILA orang indonesia jaman skarang komennya ngeri (alias komen ngga bermutu ) disalahin negaranya yang salah itu bukan negara tapi orangnya malahan yang banyak bacod sama hina hina negara itu lah yang diantaranya yang buat tu negara rusak . jadi yang bilangin benci negaranya sendiri berarti dia benci dirinya sendiri soalnya negara itu bagus klo orang nya bagus . ni web komennya kaya orang ngga lulus TK ngga pake pikiran. trus klo mau komen harus english kan ? katanya ini web internasional . ngga tau internasional itu artinya untuk semua bebas kita mau pake bahasa apa . gw perna komen web jepang pake bahasa indo tapi ngga ada yang larang disitu tapi memang mereka saranin pake bahasa inggris. nah yang bener itu saranin pake bahasa inggris jangan wajib ato harus

    • Go Home, son. You’re drunk.

      Please use English in this site, kid.
      Because this is an international website!
      (I’m an Indonesian too, and you’re a shame to Indonesia)

      For anyone else from other country, sorry for the disturbance that children from my country made
      Because some children from Indonesian have bad manners (not all children)

      • you think international site must use english ? i think thats wrong because international we can use all language. many international site i have visit and we can comment with our language but they not angry or something to me and other international website never say must use english but just recomanded REMEMBER RECOMENDED TO USE ENGLISH NOT MUST USE ENGLISH

  40. Dasar Tolol Player Indonesia . Lu kira gampang Update semua Hero ini
    GM LS Indonesia harus membeli Hero tersebut baru bisa di Update . Biar lo tw harga 1 hero itu bekisar 10 juta .

    Dasar Tolol lo kira gampang jadi GM . makanya jngan tw main aja
    Bocah

    • I’m agree with this. kids just kids, they will never want to lose a thing. Maybe they will stop talking if some cops or Cybercrime cops intimidate them with IP tracking, but that’s not the problem. Kids (mostly) using Dynamic IP (non personal computer/internet cafe service) so they will keep shouting like a fucking furfagola untracked. I wonder how long kids stop shouting like a fuck

  41. new rare hero … gumiho … very NICE game…

    i think there was many rare hero that u haven’t update yet , before gumiho , like ( volcano armor , volcano helm , n volcano cape [ VOLCANO ] ) , ( priest robe, priest biretta, priest acc [ PRIEST ) , ( succubus horn , succubus armor , succubus whip [ SUCCUBUS ] ) , ( alpha armor , alpha helm , alpha boomerang [ ALPHA ] ) , ( rudolf horns , santa’s bag , santa’s outfit [ SANTA ] ), ( leviathan staff , leviathan helm , leviathan robe [ LEVIATHAN ] ) , ( devil costume, devil wings , vampire mask [ devil ] ) .. and the other more …

    please update them LS admin…’

  42. Oh My God i’am so shy to indonesian player, this is international page not indonesian page, so use english please, and i’am so shy why Gatot Kaca in Indonesia is became a premium hero, Korean LS Game Master please help this problem (i’am Indonesian)

  43. >.> everyone please just be quiet and please use English , don’t use some another Language that someone can’t understand , and i play korean lost saga :3 , Dragon Rider’s Dragon is cute :3

Comments are closed.