Lost Saga Lost Saga

Published on October 11th, 2012 | by cinderboy

188

Lost Saga – Character List 6

Woah, we are already into the 6th list for Lost Saga characters! While the release schedule for these few months has been kind of erratic, the development studio is still able to churn out new heroes on a regular basis. Enjoy and stay tuned for more heroes!

 

Help me click on the ad above 1 time a day if you like this list!
 

Lost Saga character list 7 is here!

Tags: ,


About the Author

Your average online gamer who is bilingual in Chinese and English, although he does try to play Japanese and Korean games sometimes. Might have a short fuse, but like every gamer, he is just human and is soft on the inside. Online gaming since 1999.



188 Responses to Lost Saga – Character List 6

  1. wow Lucifer dewa palanya bisa di warnai jadi angelic ring

  2. fauzankere says:

    hahahaha hero dewa kematian

  3. waway says:

    awesome
    love color n character

  4. Hina Kagiyama says:

    Yeah !…. Witch & Lucifer is My Mine

    Dark will be suspicios and important

    The wings like Dark Angelic Wing 0.o

    I Wonder that come to my Country… Hurry & Break them

  5. Kiyoe Yoshioka says:

    Helmnya skill pasif ya ?

  6. restu bangkit p says:

    wow keren~

  7. outsider says:

    kapan keluar nya kak GM pkok nya kalo keluar lucifer ini ak bkalan beli permanent !!!!!

  8. wafi says:

    Wow..
    Keren heronya,Tapi masih Kalah keren Ma Rachel Alucard!

  9. Lucifier Warnain Helmnya Jadi ANgelic Ring Terus Acc nya Warnain Jadi Angelic Wings Keren Tuh

  10. Otonasi says:

    tau ga all rank nya apa ?
    BG loh hihih udah ada dua tuh hero ber level BG

    ini hero adalah tutpan kesalahan korea yang membuat gatotkaca dan hazama sebab ke 2 hero itu tidak bisa dikalah kan dan akhirnya Lusifer yang bisa mengalah kannya

    Menunggu Lusifer ke indonesia

    • Luminator says:

      Woi, this is getting retarded.
      Pertama, MANA ADA hero buat TUTUP KESALAHAN KOREA buat HAZAMA AMA GATOT KACA.
      HEROES ITU DI TES SBELUM DI BIKIN PUBLIC.
      Kedua, What kind of nonsense is this. Either you are retarded, or just plain STUPID.
      Gatot kaca ama Hazama bisa dikalahin. Emang mereka nyawa g kuras. Use your brain before talking any sense.

    • rendi says:

      Emang Gat0t Kaca Sama Hazama Ksalahan Korea Y ..?
      HahHaha Sok Tau Tuh
      KLS Gk Merasa Bersalah Koq Udah Update Gatot
      Player Indo Ajjh Yg Slalu Melebih-LebihKan
      Use your brain before talking that !
      # Lagian Mnurut gue Lucifer Gk Bakalan Di Update Di Indo
      Karna Sifat hero nya Yg Kya Hazama

    • Lead says:

      your answer is illogical
      If Lucifer can beat gatotkaca, then what kind hero can defeat Lucifer?

      In other way: menutup kesalahan lama dengan membuat kesalahan baru.

  11. firek says:

    aww lucifer !

    kok makin lama LS makin jelas unsur occultismenya yaa ?

    biarin dah, skill palanya mantab sekali. kalau gw pakain pakai gatoot gimana tuh ?

    that’s hero is really cool ! but my gatoot is more better !

  12. Gilamonster says:

    Oh good, there goes my worries that we might actually have a comment section not spammed to oblivion by indonesia-speak.

  13. koplo says:

    kapan keluarnya

  14. amar says:

    aduh kapan ya keluarnya padahal dia lebih jago dari ragna dan sol badguy,kapan ya keluarnya…………….?< :D

  15. boyy says:

    Ciuusssss GM !!

  16. IDJIMrZer0 says:

    Nice Hero But in Indonesia The Player Not REspect with own Hero “GATOT KACA” … So Funny .. <>
    IDJIMrZer0

    • iReactor7 says:

      Bahkan GMnya juga gak respect ama Gatot Kaca ,, buktinya Gatot tidak diperbolehkan di turnament , dan tidak di jual di toko,,,
      LS Indo , what happen with u

      • -.- says:

        GMnya tuh bukan g respect, tapi respect org yg bakal maen. Think about it, kalo dipikir pikir, GMnya tuh lbih pinter.
        Kalo gatot kaca dibolehin, nanti yg maen tuh pada saling bocah. Mana bisa ada turnamen. Bukannya g respect, tapi playernya tuh yg bocah bocah. No, it is better to say that they all are spoiled brats.

  17. aci lau gee says:

    my lucifer

  18. 씨발 루시퍼 says:

    이 영웅 씨바아아아아아아알이다!!!
    드랍용이야!!!
    드랍캐야
    씨발 씨발!!!!!

  19. loe maho says:

    maho loe semua percuma main LS cuma nguras uang aja CCD

    • Who Am I says:

      G ada yg peduli. komentar lu cuma buktiin kalo lu ndiri maho ama g bisa maen LS tanpa duit.
      Kalo g mau maen LS g usah. LS g perlu bocah bocah maen
      LS cuma perlu player yg jaga kelakuan.

  20. Rafi says:

    WO wkaokwaowkoakdowakodskaod her onya

  21. fendy says:

    coba gini deh,,,yg D di tahan tu coba jngan di hapus aja,jdi kan hero gatot gk bisa terbang”an lgi,so gk ada lgi yg maen kaya bocah”an….

    it’s My think…..

  22. julian says:

    no bacod please, you’re all indon stupid. know ur place. this is a international site, so please use international language. no doubt about what other nation gamers thinking about you all indon player… (stupid player.)

  23. Keanu says:

    you all is stupid gamers……….please respect~!!!!!!!
    but, why the new hero is satanic, why not rare hero “angel” or something like that!!!!!

    • Gilamonster says:

      We already have angel wings, halos, and an entire set of priest legendary gears. We need a little more satanism to balance things out.

      • -.- says:

        Hmmmm.. Don’t you know that Lost Saga’s heroes are based on legends and folklores? Don’t ask for things that are crazy. The developers are the ones who will make it.
        There are still many things anyways. Don’t ask for the impossible

  24. bosokenkaman says:

    he jelek bagusan putih

  25. lucifer itu fallen angel tau

  26. dKhontouL says:

    kontol siapa ini koq brantakan pejunya juga ga ada yang bersihin liat tuu memek jadi marah gara-gara kontol

  27. lLSProlRhuna says:

    when rachel alucard will come in LOst saga indonesia i very hope not be longer i like rachel alucard exotic and unique hero, hey all think again of our comment please……!!!!! because GM already tried to fix lost saga Indonesia’s However, hackers still are, and the cheater still interfere in the ladder, why can?

    • Gilamonster says:

      We don’t have alucard in NALS either, but I don’t really care. I’m still waiting on Chaos Refud! They need to finish adding the characters from the third list before finishing the fourth list…

  28. BowoLaxono says:

    wowowowow smoga update di Indonesia

  29. BowoLaxono says:

    Dalam bahasa Latin, kata “Lucifer” yang berarti “Pembawa Cahaya” (dari lux, lucis, “cahaya”, dan “ferre”, “membawa”)adalah sebuah nama untuk “Bintang Fajar” (planet Venus ketika muncul pada dini hari). Lucifer menurut kisah-kisah dulunya adalah malaikat, namun akhirnya diturunkan ke bumi karena menentang Tuhan, yang ketika itu mulai menciptakan Adam
    atau klick nih http://www.infogue.web.id/2012/08/bentuk-iblis-yang-mewakili-7-dosa.html

  30. Alif says:

    aku akan selalu menunggu luciver….masuk di Indonesia
    tp kk GM d masukinnya yg cepat yah

  31. ghifari says:

    waduh hero kematian sadissssssssssssssssss banget

  32. Javiar says:

    BTW, emang hero apa sih yg butuh pangkat BG sebelum ada Lucifer?. Walaupun ni hero ada di ILS, kayanya bocah ya bocah, pasti tetep banyak komentarnya dibanding maennya…

  33. INDVSING says:

    PLEASE FROM INDONESIAN USE ENGLISH …

    THIS IS INTERNATIONAL SITE USE ENGLISH OR INDONESIA

  34. brutality says:

    mudah”an di kasiih gratiiiss {10 jam} ….soal nya hero nya kereeennn

  35. ijah says:

    App lg stelah Lucifer ya?
    bruan akk pnasaran nie!

    What next this hero?
    i.want to know about it?

  36. Kaito says:

    Ih serem. Gm kok jadi ada begituan. Lucifer itu lambang zionis. Gm. Jgn munculin hero yg berhubungan dengan illuminati ato semacamnya dong. Please. Emang sih lucifer serangannya mantep

  37. 모든 짧은 꼬리 정도 남았 says:

    ah palingan tuh hero gak bakalan ada

  38. denny says:

    @ orang yg bilang oon, emg lo ngerasa diri lo pinter?? gw harus bilang wow gitu???

  39. iNoreaL says:

    Sorry Guys
    1.Menurut Gw Hero ini Ga Akan Ada Jikalau ada akan Memakan waktu yg lama, ( GemsCool baru aja keluarin Hero Baru )
    2. Lucifer ini adalah Symbol Satanisme , Walau di Game ttp aja yg berhubungan Zionis itu TIDAK BOLEH
    3. Terahir , Manusia di ciptakan Ga pernah bersyukur atas apa yg telah allah berikan , sama halnya LS indo
    Kalian seharusnya bangga kita punya 1 game internasional,
    walau saya aku ada banyak kekurangan , tatapi kekurangan itu lah yg akan kalian tunjukan dengan menggunakan skill bermain kalian :)

  40. Luchifer says:

    Ini hero ksukaan Ane gan :D

  41. satriafy says:

    Use english you brainless indonesian people !
    if you can’t speak english, then go ask your mom !

  42. fauzankere says:

    is hero 82 is cool lebih hebat dari ragna i love you KUSANAGIKYO kalo di website ini jangan pake bahasa indonesia plis udah di caci maki pun ga tw malu you are stupid player fuck you!!!

  43. Orin says:

    Kusanagikyo is weird

    I think Iori is cool cause he has a purple flame and you can see it o.0

  44. Efraim says:

    I like Kusanagikyo,yeah is so cooollll.Indonesian player

  45. Muhammad Hauzan says:

    Keren deh Lucifer!! Tapi masih kalah ama Lucifernya DoTA, hihihi..

  46. Burst says:

    Finally Kyo, Hopefully we can see Terry or K’dash.

  47. ijah says:

    Nih hero stu angkatan dngan iori yagami

  48. BowoLaxono says:

    Wow,Kyo Kusanagi update
    serasa maen LS di kong of fighter :D

  49. kazeon says:

    업데이트 영웅 전 우 치하시기 바랍니다

    Or Please Update Hero Jeon Woo Chi

  50. GM 업데이트 영웅 고스트 라이더하시기 바랍니다

    Or Please Update Hero Ghost Rider

  51. Indonesian Traitor says:

    i Soory for indonesian People who just talking like a Shit in thin Site, but u know, I hate that Country, thats why i become Indonesian Traitor(well its Because im from indonesia) and for Indonesian gamers, JUST DIE!

  52. Lol says:

    Speak English pleaseee

  53. Real Indonesian People says:

    Kk” yang nyuruh pake bahasa indo itu emgny ga bangga ama bahasany sendirai tah? Cba di pikir lagi deh org luar itu malah care dan pengen blajar bahasa kita.. Kita sendiri masa malu sama bahasa kita.. Jgn gitu dong kk.. Sekarang gini aja klo kk pengen pake bahasa inggris, ga papa.. tapi jangan ngomen ama org yg pake bahsa sendiri dong.. This is human right! ga boleh diganggu.. Mohon komen saya di pertimbangkan.. trims.

  54. fauzankere says:

    bukannya kayak gitu ini kan yg liat bukaan indonesia saja inikan situs internasional jadi plis you are speak inggris

  55. ilham ILS says:

    Menurutku Lebih enak Hong Gil Dong ,,
    meskipun aku belum coba lucifer

    Hong Gil Dong heronya enak bisa keluarin Clown Serbaguna

  56. ilham ILS says:

    I Think Hong Gil Dong is Better
    Although me have not try Lucifer

    Because Hong Gil Dong More Comfort to use

  57. Otonasi says:

    kalo gapercaya main aja ls korea (Luminator) lo so tau banget banyak yang komplean tentang hero gatotkaca sama hazama makannya di buat lusifer

    dasar satan

    • Orin says:

      Yang Komplain Gatot Kaca itu Orang indo sendiri… lu juga g usah jadi proklamator.. Hero dari legenda wayang negara sendiri kaga lu banggain malah di buat kaya komlpain segala

      Kalo g suka GAK USAH MAIN LS !

      We’ are Indonesian true player love Gatotkaca ..
      Kalo G suka berarti bukan orang indo… sudah banyak kemajuan teknologi sampai sampai hilang deh budaya kita.. itu cma gara2 org macam lo !! SADAR LAH LO ITU APAAN??

      Udh di kemajuan teknologi seperti ini.. syukur syukur keluar budaya Indo msuk ke era kemajuan teknologi.. coba, lu pasti aj mlz dengerin musik keroncong atau campur sari. kaya gitu mah w mlz ada org di negara gw yg kelakuannya kaya elo yaitu SEESSSSAAATTT!!

    • Seems legit says:

      So, you don’t want to realize the fact that Luminator is true? Are you so smart that you can actually read korean developers’ minds? Let me tell you one thing. Don’t be stupid. Be Smart and use your brain.
      What Luminator said was AND is true. You and some other people’s attitude is starting to make me mad. Are you DENYING THE FACT that YOU PEOPLE ARE ALWAYS LIKE THIS??????
      WHO are YOU to judge why they make something? AND DO YOU EVEN KNOW WHY IT IS CREATED?
      Be smart, ok. Don’t let your own stupidity lead your demise.

  58. Anonim says:

    woi ini bukan page indonesia lo goblok kalo bicara kea gt ini page internasional jadi pake bahasa inggris donk goblok

  59. herman says:

    massa sih!!!! miii apa!!!!!! cius loh!!!

  60. Anonimyous says:

    There is many stupid person here you can’t blame LS GM , indonesian player is stupid , they just exaggerate Gatotkaca, Hazama, and Lucifer hero, because of this condition , i am more love playing international server game

    NB: ane orang indo/ I am indonesian

  61. Fuuuuu says:

    im very sorry for indonesian idiot comment here althought they are just a Kid :3

    @real indonesian people bukanya ga menghormatin gan tapi jadi malu sendiri kalo bocah bocah indo comment di sini pake bahasa kita ini kan website internasional bkn milik indo yang ada kesanya malah orang indo tuh idiot semua kagak ada yg bisa pake inggris tuh di atas banyak yang ngomon “english please ” ga ada yang nanggepin hadeuuuh

  62. ravent says:

    gak seru kalau hazama gaada ..azzz kalopun kayak gatot pasti juga lebih jag hazama, gatot masih bisa di buat keok kok tergantung maeennya kayak gmana …

  63. Reynaldi Yusuf Kurniawan says:

    wew Kyo Kusanagi KOF

  64. LucidAlan says:

    indonesian, can you speak english! and there is no indonesian GM in here you f**king moron!

  65. NoName says:

    To think that Indonesian would go this far… they must be a Ret*rded morons, and don’t know about shame

  66. Loco says:

    Just Don’t Mind Them ( -_- )
    They’re Just Bunch Of Kids :3

  67. Ferry says:

    Desperado hahaha
    Kerennn
    Iam comming

  68. Afa says:

    Aww DESPERADO Pengen nyoba lah di LSK XP + mudah – mudahan beli hero scroll dapet hero ini ^^

  69. Aegis says:

    Yeah.. Mr. Loco is right…

    They’re Just a Kid……..and they’re not notice about this..patient,

  70. Edward'S says:

    Wow,,Iblis Bisa masuk ke LS..!!
    gmana ya,,ada gk Malaikat masuk LS??

  71. XP says:

    hey ya’ll stupid ya know
    ya’ll indonesian but speak english like you know the languange
    all people in this site is english wanna be
    STUPID PEOPLE!!
    you didnt respect your own country so get the F*CK out of it

  72. fadliexnov says:

    here there is no prohibition to speak Indonesian
    disini tidak ada larangan berbicara bahasa indonesia

    should not talk fuck
    tak boleh ngomong bersetubuh (ngentot)

  73. Real Indonesian People says:

    Terima kasih atas tanggapan kk’ semua di atas. Saya memang setuju atas tanggapan kk” semua di atas. Memang agak malu-maluin sih, Di website seperti ini malah banyak dari komentar-komentar di atas yang ngawur-ngawur dan tidak jelas inti komennya (Asal Komen). Dan celakanya memakai bahasa indonesia. Saya memang risih sekali atas komen-komen tidak jelas di atas. Namun demikian ada baiknya bila saat kita mengingatkan saudara kita di atas menggunakan bahasa yang halus. Terlepas dari menggunakan bahasa inggris ataupun bahasa indonesia. Yang jelas kita tidak boleh spamming dan berkata kasar. Sekali lagi terima kasih atas komentar kk” di atas.

  74. Real Indonesian People says:

    Well, bravo for The Dev. You know coz there’s only 8 range mercs. so far! Well, lookin forward for more range mercs. Oh! Also i really like the robe! That’s robe, isn’t it?

  75. alun says:

    adaaww

    HEBAT BGT desperedo qq GM clat sih msa ls KOREA ADA DI MALL SERPONG T_T

  76. XP says:

    its not international site this is public site
    so people can use whatever languange they want

  77. yui says:

    HERO paling kuat tu HONG GIL DONG ….

  78. Husnu says:

    Wow Hero Baru Enak Banget kayaknya

  79. Spider - Man says:

    woi klian minta char kalian donk kasi geratis hahahahahhahahaha

  80. Kirito says:

    mendinga gua esperado klo udah keluar gua langsung beli permanen gak premium lagi

  81. Sorry For the Indonesian people who speak childish,they were a spammer.

    bagi orang indonesia tolong jangan spam disini,ngomong gak guna,malu sama negara lain,kalau masih ngebantah berarti kalian bocah,paling tidak gunakan bahasa inggris,jangan pake bahasa bocah

  82. rendy says:

    Percuma ngarepin keluar mang gk bkal dikeluarin pling 1 tahun lgi

  83. Dafuq Style says:

    English please cok!
    udah tau website internasional

    GO GO GO
    nice hero Lucifer

    when the Kirito hero’s come
    i will buy it permanent
    :D

  84. Death says:

    Lucifer is cooooooool i like a shady character like that i wish it will come to Indonesian soon

  85. Natsukashi says:

    Desperado you’re so cool
    like priest n mafia :D

  86. Muaythai says:

    eehhhhh Knpa? Muaythai Belom keluar ya Di Indo Hmmmmmm…,,,,,,,, Kagak Seru Niii ….. Hazama Tuh cacad aMa Lucifer lawan ada capoeira yang gak bermasalah cacad cacad cacad cacad cacad cacad

  87. For All Indonesian People …. Please Speak English , Because This Is Not Indonesian Site , But INTERNASIONAL SITE , So All People All Over The World Can See It ! So Please Stop You’re Spam

  88. Korean LSK says:

    Ohg LSK ( Lost Saga Korea ) Please Update Kirito Hero :D Even I’m Indonesian I Can Play Lsk !!1

  89. Lee ru da says:

    로스트사가라는 게임이 뭔지는 모르겠는데, 코멘트 보니까 인도네이사에선 인기가 많나보네,… ㅇ_ㅇ;;

  90. MrShinz says:

    Shut up you all Stupid Indonesian Players..
    if you can’t speak english, I think silence is better

    • woi ini web bebas enak aja bilang gitu aku juga bisa english cma kan ini bebas kalo memang benci sma bahasa sendiri jadi warga negara lain sana ( tapi memang indo itu banyak koruptor)

      aku cma mau blang sma kamu bodoh ngga sekolah ya ?

  91. Wow Desperado,Nakoruru,Destroyer,KusunagiKyo Keren=Cool

  92. Aris Aldi says:

    Wow I think Destroyer Looks like Anime ….
    INFINITE STRATOS ?

  93. なぜここに多くのインドネシア人

  94. Do not Forget to Like Lost Saga Korea On facebook
    Click below to Like Lost Saga Korea:
    https://www.facebook.com/LostSagaKorea?ref=hl

  95. Nicho Cillik says:

    kk gm temen aku carnya di hek sama orang nama lots saga nya Drack
    kk kirimin guilid donk yang bagus gm kirimin cecs donk yang 10000

  96. yang beli hero Mikail tu Dosa
    apalagi yang buatnya
    kan itu Malaikat

  97. Hobbes says:

    You guys shouldn’t insult people and call them stupid because they use their native langauge. This site isn’t just for English speaking people you realize? I find it extemely rude that you guys have this atitude of “We’re all that! Speak our language or get the fuck out!”

    You’re not all that and you should be more accepting of other cultures and other languages. This coming from an Englsh speaking person. Thanks and peace.

  98. Raka Nanda says:

    hero lucifer sma micheal tu keren ada sayap nya

  99. Lionel Amos says:

    Aduh Ghatot di indonesia , HGD aja dah bocah gmana Ghatot zzzz

  100. Lionel Amos says:

    hero michael = malaikat perang dalam alkitab

  101. Farwell, LOST SAGA INDONESIA relesased “GATOT KACA”

    but is that true that gatot kaca is “”premium hero”” ?

    WARNING to ALL PLAYER:
    “GM international ” please take care about LOST SAGA INDONESIA
    here is the thread that i have read…..

    GATOT kaca “PREMIUM” ?
    http://www.gemscool.com/news/news_view.php?seq=5595
    Gatot kaca >>PREMIUM<<logo on LSI
    http://www.gemscool.com/news/news_view.php?seq=5601

    one more ….
    please GM international take care of Lost Saga Indonesia

    May this thread have answer….

  102. Samuel Praja says:

    wow Lucifer ada lawannya Michael. Bakal seru nih lama2 LS

  103. Our nation Indonesia apologize for our ignorance, our country has a lot of activity on the Internet, our country is the most young of gamers and a lot of talk about it on internet forums including Lost Saga, we are too familiar with our national language while communicating. We think, because of the many Indonesian people who commented here so we responded with our language. Moreover, many children who do not know anything about the international language (BOCAH) So this is just a miscommunication, we apologize for the inconvenient. I hope you can understand if there were speaking Indonesian language because they could not speak English. TY for the admin for allowing my comment

  104. wow michael ngga biasa ni hero light kelihatan sih keren

    pasti ada orang yang bilang english please kalo aku ngga usah mikirin jujur aku bosen

  105. Leo Syaputra says:

    ILS player’s is so stupid, and always break the rules,
    like Cheater

  106. kok gk ada jibril yah,,,???
    oh iya jibril kan malaikat allah swt
    gila,,,bocah” indonesia paling bnyk koment + bacotnya

    Negara indonesia negara penghasil bocah terbesar dunia

  107. Tolong Download Lost Saga Indonesia Seson 3

  108. GILA orang indonesia jaman skarang komennya ngeri (alias komen ngga bermutu ) disalahin negaranya yang salah itu bukan negara tapi orangnya malahan yang banyak bacod sama hina hina negara itu lah yang diantaranya yang buat tu negara rusak . jadi yang bilangin benci negaranya sendiri berarti dia benci dirinya sendiri soalnya negara itu bagus klo orang nya bagus . ni web komennya kaya orang ngga lulus TK ngga pake pikiran. trus klo mau komen harus english kan ? katanya ini web internasional . ngga tau internasional itu artinya untuk semua bebas kita mau pake bahasa apa . gw perna komen web jepang pake bahasa indo tapi ngga ada yang larang disitu tapi memang mereka saranin pake bahasa inggris. nah yang bener itu saranin pake bahasa inggris jangan wajib ato harus

    • Go Home, son. You’re drunk.

      Please use English in this site, kid.
      Because this is an international website!
      (I’m an Indonesian too, and you’re a shame to Indonesia)

      For anyone else from other country, sorry for the disturbance that children from my country made
      Because some children from Indonesian have bad manners (not all children)

      • you think international site must use english ? i think thats wrong because international we can use all language. many international site i have visit and we can comment with our language but they not angry or something to me and other international website never say must use english but just recomanded REMEMBER RECOMENDED TO USE ENGLISH NOT MUST USE ENGLISH

  109. wow doggaebi new hero i like it . the armor skill is so funny and i thing doggaebi looks strong

  110. Wow this hero doggaebi hero from dynasty warriors 6 or 5…name hero is xiao hou dun and huang gai…

  111. Hero apa Lagi Selanju nya Setelah doggaebi

  112. Dasar Tolol Player Indonesia . Lu kira gampang Update semua Hero ini
    GM LS Indonesia harus membeli Hero tersebut baru bisa di Update . Biar lo tw harga 1 hero itu bekisar 10 juta .

    Dasar Tolol lo kira gampang jadi GM . makanya jngan tw main aja
    Bocah

    • Amagi Yukiko says:

      I’m agree with this. kids just kids, they will never want to lose a thing. Maybe they will stop talking if some cops or Cybercrime cops intimidate them with IP tracking, but that’s not the problem. Kids (mostly) using Dynamic IP (non personal computer/internet cafe service) so they will keep shouting like a fucking furfagola untracked. I wonder how long kids stop shouting like a fuck

  113. new rare hero … gumiho … very NICE game…

    i think there was many rare hero that u haven’t update yet , before gumiho , like ( volcano armor , volcano helm , n volcano cape [ VOLCANO ] ) , ( priest robe, priest biretta, priest acc [ PRIEST ) , ( succubus horn , succubus armor , succubus whip [ SUCCUBUS ] ) , ( alpha armor , alpha helm , alpha boomerang [ ALPHA ] ) , ( rudolf horns , santa’s bag , santa’s outfit [ SANTA ] ), ( leviathan staff , leviathan helm , leviathan robe [ LEVIATHAN ] ) , ( devil costume, devil wings , vampire mask [ devil ] ) .. and the other more …

    please update them LS admin…’

  114. lana maulana says:

    GM, apakah lucciver akan di update di indonesia ? , kanapan adanya ?

  115. Febry N says:

    Tuh Hazama nanti Update tanggal 22 January 2013 yay siapa yg mau beli yg perm ?

  116. Oh My God i’am so shy to indonesian player, this is international page not indonesian page, so use english please, and i’am so shy why Gatot Kaca in Indonesia is became a premium hero, Korean LS Game Master please help this problem (i’am Indonesian)

  117. Because,player in Indonesia 50 % want Gatot

  118. gm ngomong ngomong lucifer kapan dateng nya yaaa pengen nihh.. oh iyaaa dan harga nya 9.900 ya kan ?

  119. Gatot Suryo says:

    I like It heros Gumiho (Y)

  120. Achmad Fa says:

    Just shut up -_-”

    and stay cool XDD

  121. GM kapan keluarnya hero destroyer ???

  122. mau tanya dong GM. kapan ya hero destroyer di update

  123. Sadat123 says:

    >.> everyone please just be quiet and please use English , don’t use some another Language that someone can’t understand , and i play korean lost saga :3 , Dragon Rider’s Dragon is cute :3

  124. Please UPDATE this Hero (OROCHI-X)….Thank you

  125. KK GM Indonesia Tolong Update Hero Desperado Dong, Please…. :(

Leave a Reply

Back to Top ↑

League of Angels 2

do_shortcode([new_royalslider id="4"]);