Lost Saga Lost Saga

Published on October 11th, 2012 | by cinderboy

188

Lost Saga – Character List 6

Woah, we are already into the 6th list for Lost Saga characters! While the release schedule for these few months has been kind of erratic, the development studio is still able to churn out new heroes on a regular basis. Enjoy and stay tuned for more heroes!

 

Help me click on the ad above 1 time a day if you like this list!
 

Lost Saga character list 7 is here!

Tags: ,


About the Author

Your average online gamer who is bilingual in Chinese and English, although he does try to play Japanese and Korean games sometimes. Online gaming since 1999, and has worked in the online gaming and mobile gaming industry (Journalist, Game Master, Community Manager, Operations Manager) since 2008.



Sort by:   newest | oldest | most voted
Guest
October 11, 2012 8:15 PM

wow Lucifer dewa palanya bisa di warnai jadi angelic ring

Guest
October 21, 2012 3:26 PM

Wow Lucifer BY ama Ragna VS Lucifer

Guest
November 10, 2012 3:40 PM

Gm pantek tolong keluar kan hazama ,esperado v-c mekanik dan muay thai dan may di indonesia

Guest
November 11, 2012 3:44 PM

..Bagi gamers INDONESIA..

Ehg kok gg ada yy forum gemscool INDONESIA kok gg ada yy..?
Lag lgi LSI.n
Mungkin GM nya takut di komen kli yy..?
“Dasar GM LSI gg tau diri..!!”

ARDI [INDONESIA-BATAM]

Member
Gokudera
November 29, 2012 12:02 AM

hey hey indonesia have their own lost saga forum on gemscool, you can COMMENT there,…. dumbass

Member
January 17, 2013 10:42 AM

Please teach me, how to playing LS KOrea .
I am from ILS (LOrdGray).
I want to playing LSK because in ILS the players so naive,nd Brat’s.
Please tell me how to playing LSK ,…..
PING

Member
January 18, 2013 1:00 AM

stupid Indonesian kids….
english motherfucker, do you speak it???

Guest
October 11, 2012 8:19 PM

hahahaha hero dewa kematian

Guest
waway
October 11, 2012 10:07 PM

awesome
love color n character

Guest
Hina Kagiyama
October 12, 2012 12:15 AM

Yeah !…. Witch & Lucifer is My Mine

Dark will be suspicios and important

The wings like Dark Angelic Wing 0.o

I Wonder that come to my Country… Hurry & Break them

Guest
Muhammad Hauzan
October 13, 2012 1:30 PM

Hey, why didn’t you also collect Necromancer and Chaos Refund?

Guest
Hina Kagiyama
October 24, 2012 4:30 PM

Necromancer and Chaos Refud is same to

Darkness .. Manipulation

But I don’t care about that
cuase Lucifer are …… XD

Hey .. Devil Ranger too

Guest
Kiyoe Yoshioka
October 12, 2012 12:22 AM

Helmnya skill pasif ya ?

Guest
restu bangkit p
October 12, 2012 2:48 PM

wow keren~

Guest
outsider
October 12, 2012 3:46 PM

kapan keluar nya kak GM pkok nya kalo keluar lucifer ini ak bkalan beli permanent !!!!!

Guest
October 12, 2012 6:25 PM

Wow..
Keren heronya,Tapi masih Kalah keren Ma Rachel Alucard!

Guest
denny
October 23, 2012 9:58 PM

@ wafi betul bgt!!!! best is rachel

Guest
October 12, 2012 6:43 PM

Lucifier Warnain Helmnya Jadi ANgelic Ring Terus Acc nya Warnain Jadi Angelic Wings Keren Tuh

Guest
reza
November 15, 2012 10:57 PM

gm indonesia payah telambat masuk i nya korea dah banyak hero nya gm indonesia entah apa apa di masuk inya….

Guest
Otonasi
October 12, 2012 8:24 PM

tau ga all rank nya apa ?
BG loh hihih udah ada dua tuh hero ber level BG

ini hero adalah tutpan kesalahan korea yang membuat gatotkaca dan hazama sebab ke 2 hero itu tidak bisa dikalah kan dan akhirnya Lusifer yang bisa mengalah kannya

Menunggu Lusifer ke indonesia

Guest
Luminator
October 13, 2012 9:56 PM

Woi, this is getting retarded.
Pertama, MANA ADA hero buat TUTUP KESALAHAN KOREA buat HAZAMA AMA GATOT KACA.
HEROES ITU DI TES SBELUM DI BIKIN PUBLIC.
Kedua, What kind of nonsense is this. Either you are retarded, or just plain STUPID.
Gatot kaca ama Hazama bisa dikalahin. Emang mereka nyawa g kuras. Use your brain before talking any sense.

Guest
Orin
October 24, 2012 4:38 PM

Luminator is true

True story .

Gatot Kaca adalah kesalahan dari Korea?? WHAT’S UP MAAAN

Gatot Kaca di dedikasikan buat para player Indonesian sebagai ucapan terimakasih pihak Gemscool

So?

Loe Mikir Pake Ape??!!

Use your brain before talking that !

jadi elo itu cuman ” SOK TAU ” (Otonasi)

Guest
November 10, 2012 3:36 PM

tolong keluarkan desperado di indonesia

Guest
October 26, 2012 2:49 AM

Emang Gat0t Kaca Sama Hazama Ksalahan Korea Y ..?
HahHaha Sok Tau Tuh
KLS Gk Merasa Bersalah Koq Udah Update Gatot
Player Indo Ajjh Yg Slalu Melebih-LebihKan
Use your brain before talking that !
# Lagian Mnurut gue Lucifer Gk Bakalan Di Update Di Indo
Karna Sifat hero nya Yg Kya Hazama

Guest
Lead
October 29, 2012 12:23 AM

your answer is illogical
If Lucifer can beat gatotkaca, then what kind hero can defeat Lucifer?

In other way: menutup kesalahan lama dengan membuat kesalahan baru.

Guest
firek
October 13, 2012 7:27 AM

aww lucifer !

kok makin lama LS makin jelas unsur occultismenya yaa ?

biarin dah, skill palanya mantab sekali. kalau gw pakain pakai gatoot gimana tuh ?

that’s hero is really cool ! but my gatoot is more better !

Guest
October 14, 2012 1:01 PM

haha gatot juara banget,,

Guest
Gilamonster
October 13, 2012 8:09 AM

Oh good, there goes my worries that we might actually have a comment section not spammed to oblivion by indonesia-speak.

Guest
koplo
October 13, 2012 11:27 AM

kapan keluarnya

Guest
October 13, 2012 1:46 PM

aduh kapan ya keluarnya padahal dia lebih jago dari ragna dan sol badguy,kapan ya keluarnya…………….?< 😀

Guest
October 13, 2012 1:49 PM

kami akan mengeluarkannya hari rabu besok 😀 :(

Guest
boyy
October 13, 2012 4:26 PM

Ciuusssss GM !!

Guest
Hay
October 13, 2012 6:24 PM

wew

Guest
Kazui
October 14, 2012 2:34 AM

Satan .

Guest
October 14, 2012 11:58 AM

Nice Hero But in Indonesia The Player Not REspect with own Hero “GATOT KACA” … So Funny .. <>
IDJIMrZer0

Guest
iReactor7
October 14, 2012 4:37 PM

Bahkan GMnya juga gak respect ama Gatot Kaca ,, buktinya Gatot tidak diperbolehkan di turnament , dan tidak di jual di toko,,,
LS Indo , what happen with u

Guest
-.-
October 14, 2012 4:47 PM

GMnya tuh bukan g respect, tapi respect org yg bakal maen. Think about it, kalo dipikir pikir, GMnya tuh lbih pinter.
Kalo gatot kaca dibolehin, nanti yg maen tuh pada saling bocah. Mana bisa ada turnamen. Bukannya g respect, tapi playernya tuh yg bocah bocah. No, it is better to say that they all are spoiled brats.

Guest
iReactor7
October 17, 2012 10:31 AM

Orang yang gak bisa ngalahin gatot lah
yang terlalu bocah untuk maen lostsaga
Heroes is a Figther

Guest
aci lau gee
October 14, 2012 2:05 PM

my lucifer

Guest
gm lucifier
October 14, 2012 6:33 PM

ahhahah

Guest
씨발 루시퍼
October 14, 2012 9:30 PM

이 영웅 씨바아아아아아아알이다!!!
드랍용이야!!!
드랍캐야
씨발 씨발!!!!!

Guest
October 15, 2012 2:43 PM

maho loe semua percuma main LS cuma nguras uang aja CCD

Guest
Who Am I
October 15, 2012 8:21 PM

G ada yg peduli. komentar lu cuma buktiin kalo lu ndiri maho ama g bisa maen LS tanpa duit.
Kalo g mau maen LS g usah. LS g perlu bocah bocah maen
LS cuma perlu player yg jaga kelakuan.

Guest
Rafi
October 15, 2012 11:10 PM

WO wkaokwaowkoakdowakodskaod her onya

Guest
fendy
October 16, 2012 3:13 PM

coba gini deh,,,yg D di tahan tu coba jngan di hapus aja,jdi kan hero gatot gk bisa terbang”an lgi,so gk ada lgi yg maen kaya bocah”an….

it’s My think…..

Guest
October 16, 2012 8:17 PM

wow fantastic

Guest
julian
October 17, 2012 10:22 AM

no bacod please, you’re all indon stupid. know ur place. this is a international site, so please use international language. no doubt about what other nation gamers thinking about you all indon player… (stupid player.)

Guest
Really
October 20, 2012 8:01 AM

Really, you are really stupid. Don’t you learn English, MR.Indonesian? Yeah, this is International site, but you just used anIndonesian language. So FO and don’t be a sissy.
You say indonesian players are stupid, so does that make you a rich genius indonesian?

Guest
satriafy
October 25, 2012 4:11 AM

im indonesian, and you know what? i feel ashamed with all of this shit..

Guest
LucidAlan
November 2, 2012 10:40 PM

that’s right, i really feel the same way. indonesians are moron and pathetic. i feel like sh*t to live in here

Guest
Keanu
October 17, 2012 12:11 PM

you all is stupid gamers……….please respect~!!!!!!!
but, why the new hero is satanic, why not rare hero “angel” or something like that!!!!!

Guest
Gilamonster
October 19, 2012 3:04 PM

We already have angel wings, halos, and an entire set of priest legendary gears. We need a little more satanism to balance things out.

Guest
-.-
October 20, 2012 8:04 AM

Hmmmm.. Don’t you know that Lost Saga’s heroes are based on legends and folklores? Don’t ask for things that are crazy. The developers are the ones who will make it.
There are still many things anyways. Don’t ask for the impossible

Guest
October 17, 2012 1:24 PM

eweqewqe

Guest
bosokenkaman
October 17, 2012 2:55 PM

he jelek bagusan putih

Guest
October 18, 2012 11:41 AM

lucifer itu fallen angel tau

Guest
dKhontouL
October 19, 2012 8:35 AM

kontol siapa ini koq brantakan pejunya juga ga ada yang bersihin liat tuu memek jadi marah gara-gara kontol

Guest
lLSProlRhuna
October 19, 2012 3:00 PM

when rachel alucard will come in LOst saga indonesia i very hope not be longer i like rachel alucard exotic and unique hero, hey all think again of our comment please……!!!!! because GM already tried to fix lost saga Indonesia’s However, hackers still are, and the cheater still interfere in the ladder, why can?

Guest
Gilamonster
October 19, 2012 3:14 PM

We don’t have alucard in NALS either, but I don’t really care. I’m still waiting on Chaos Refud! They need to finish adding the characters from the third list before finishing the fourth list…

Guest
October 19, 2012 4:14 PM

wowowowow smoga update di Indonesia

Guest
October 19, 2012 4:20 PM

Dalam bahasa Latin, kata “Lucifer” yang berarti “Pembawa Cahaya” (dari lux, lucis, “cahaya”, dan “ferre”, “membawa”)adalah sebuah nama untuk “Bintang Fajar” (planet Venus ketika muncul pada dini hari). Lucifer menurut kisah-kisah dulunya adalah malaikat, namun akhirnya diturunkan ke bumi karena menentang Tuhan, yang ketika itu mulai menciptakan Adam
atau klick nih http://www.infogue.web.id/2012/08/bentuk-iblis-yang-mewakili-7-dosa.html

Guest
October 21, 2012 8:05 AM

aku akan selalu menunggu luciver….masuk di Indonesia
tp kk GM d masukinnya yg cepat yah

Guest
ghifari
October 21, 2012 11:08 AM

waduh hero kematian sadissssssssssssssssss banget

Guest
Javiar
October 21, 2012 1:44 PM

BTW, emang hero apa sih yg butuh pangkat BG sebelum ada Lucifer?. Walaupun ni hero ada di ILS, kayanya bocah ya bocah, pasti tetep banyak komentarnya dibanding maennya…

Guest
INDVSING
October 21, 2012 3:21 PM

PLEASE FROM INDONESIAN USE ENGLISH …

THIS IS INTERNATIONAL SITE USE ENGLISH OR INDONESIA

Guest
October 21, 2012 3:39 PM

mudah”an di kasiih gratiiiss {10 jam} ….soal nya hero nya kereeennn

Guest
ijah
October 21, 2012 6:23 PM

App lg stelah Lucifer ya?
bruan akk pnasaran nie!

What next this hero?
i.want to know about it?

Guest
Kaito
October 21, 2012 7:32 PM

Ih serem. Gm kok jadi ada begituan. Lucifer itu lambang zionis. Gm. Jgn munculin hero yg berhubungan dengan illuminati ato semacamnya dong. Please. Emang sih lucifer serangannya mantep

Guest
모든 짧은 꼬리 정도 남았
October 23, 2012 2:19 PM

ah palingan tuh hero gak bakalan ada

Guest
denny
October 23, 2012 10:00 PM

@ orang yg bilang oon, emg lo ngerasa diri lo pinter?? gw harus bilang wow gitu???

Guest
iNoreaL
October 24, 2012 11:31 AM

Sorry Guys
1.Menurut Gw Hero ini Ga Akan Ada Jikalau ada akan Memakan waktu yg lama, ( GemsCool baru aja keluarin Hero Baru )
2. Lucifer ini adalah Symbol Satanisme , Walau di Game ttp aja yg berhubungan Zionis itu TIDAK BOLEH
3. Terahir , Manusia di ciptakan Ga pernah bersyukur atas apa yg telah allah berikan , sama halnya LS indo
Kalian seharusnya bangga kita punya 1 game internasional,
walau saya aku ada banyak kekurangan , tatapi kekurangan itu lah yg akan kalian tunjukan dengan menggunakan skill bermain kalian :)

Guest
October 24, 2012 3:19 PM

Ini hero ksukaan Ane gan 😀

Guest
satriafy
October 25, 2012 4:06 AM

Use english you brainless indonesian people !
if you can’t speak english, then go ask your mom !

Member
Gokudera
November 29, 2012 12:04 AM

agree

Guest
October 25, 2012 3:43 PM

is hero 82 is cool lebih hebat dari ragna i love you KUSANAGIKYO kalo di website ini jangan pake bahasa indonesia plis udah di caci maki pun ga tw malu you are stupid player fuck you!!!

Guest
Orin
October 25, 2012 10:04 PM

Kusanagikyo is weird

I think Iori is cool cause he has a purple flame and you can see it o.0

Guest
October 25, 2012 11:19 PM

I like Kusanagikyo,yeah is so cooollll.Indonesian player

Guest
Muhammad Hauzan
October 26, 2012 5:35 AM

Keren deh Lucifer!! Tapi masih kalah ama Lucifernya DoTA, hihihi..

wpDiscuz
Back to Top ↑

do_shortcode([new_royalslider id="4"]);